Streaming and hosting

Get the most of the internet, with these premium DNS, and webhosting services

Fantastisk tur på Syd-langeland!

Denne weekend var speciel, meget speciel. KiteAkademiets tur til Langeland er noget jeg vil huske og tænke tilbage på som en helt fantastisk weekend med fede folk og super aktiviteter.

Fredag

Det hele startede fredag aften på en idyllisk campingplads (Ristinge) ca. 8 km fra Bagenkop på Langeland, og nej vi sov ikke i telt men i udmærkede lejligheder med plads til alle, der var dog nogle stykker der måtte rede op på gulvet på medbragte underlag. Ellers gik fredag med indkvartering og velfortjent humle samt rødvin.

Lørdag

Lørdag, efter god morgenmad, var vi så af sted i landets fedeste befordring: kitebussen (heldigvis var bét ikke blevet overmalet af unge kække graffiti malere med et k), fra Surf Center Langeland. Vinden var so so, frokosten bestod af … så klart ”langelændere” cola med brød og tilbehør og ud på eftermiddagen var vi mange der kom på boarded og nogle stykker der virkelig kunne holde højde samt hoppe lidt. Super vand (Klart og varmt nok til kun at stå i board-shorts uden sko el. andet), vejr og spottet var perfekt. Lidt side-shore vind betød at der pludselig kom folk løbende i bedste baywatch stil og en gummibåd var hevet ud af bussen, pumpet og på vej på Rescue, mens vi andre kæmpede med vore kites, walk-of-shame osv…

På vej hjem, ganske sent da alt andet var lukket, så blev der sørget for os på den fede måde med buffet på Bagenkop kro, udsøgt mad og drikke til formidabel pris, kunne ikke have været bedre. Tror nok at de ca. 2 gæster der var i kroens restaurant tænkte sit da, bussen stoppede udenfor og det væltede ind med 15-17 surfer dudes, helt røde i krydderen og i surt og ildelugtende surfershorts. Aftenen gik med ”Bang” rødvin og pils, da der ikke var stor grund til at gå i seng da vejret ikke så lovende ud til Søndag.

Søndag

Efter en løbetur (go vind til Gitte søndag) til den idylliske havn, hvor de lokale fiskere stod og rensede mulde og ellers havde fanget makrel, sild og ørred, så vi 49R vinde guldet. Vi checkede ud og kørte i bussen til det sejeste spot, med pandekage-vand samt perfekte forhold i alle vindretninger, og super sol, men ………………….. åååhhhh nej ingen vind, Mortens wind-master viste kun 2,9 m/s med stød på 3,3 m/s. Men det var der råd for. DM i vandstart blev afholdt med 2 Ozone Instinct Light II 08 9m kites, og vinderen blev, yes, Bo og undertegnede, glæder mig til næste grill aften hvor frugten fra konkurrencen kan høstes – KiteAkademiets Surf Ware – Hooded sweater.

Eftermiddagen blev nydt med grill, godt vejr samt wake-boarding, (Kitestyle) efter Clauses fede gummibåd med 150 hypper, og ja den fik noget ”havre” og det var virkeligt lidt svært at holde fat med det lave træk-punkt når man skulle op. Afsked ved 17.45 tiden, bilerne blev pakket, og ja – surt ”all good things come to an end”, og jeg så ingen tegn af andre fra klubben på McD i Nyborg, men der var også for damn mange mennesker så jeg tog den ved Kastrup i stedet, klokken var 19.50, da jeg landede på Amager og skulle krydse endnu en bro (nr. 5) inden jeg kunne kalde det en dag.

De få billeder jeg fik taget kan ses her (ikke farvekorrigeret eller redigeret de er relativt dårlige) … men mon ikke KiteAkademiet og Cathrine kan supplere med de fede fotos.


Tusind tak til KiteAkademiet og til alle deltagerne der var med til at gøre dette til en ganske fantastisk weekend. Håber vi ses igen snart.

Tags:

Leave a Reply

Archives